zetynara

~~~~~~~love is in the air~~~~~~

Followers, Thanks.... guys....

Nuffnang

Tuesday, October 8, 2013

i'M BaCK...

Assalammualaikum..

It's been a while since my last update I'm Single hehe...and now I'm still single hahaha.. 2-3bulan ini memang a bit bz.. last month my BFF punye weeding so she ask me... oh no she force me to be her bridesmaid hahaha.. (force sgt kan) at the same time zety bz dengan preparation untuk ke beijing hehehe bercutilah katakan... so kat sini ada a few pic sila-silalah jamu mati anda vahvahvah.. hehehe

congratulation alin n husban...

me and eila wif her daughters cute.. 



Belah lelaki a week after.. tapi zety tak dapat pergi maaf hehe.. so masa majlis berlangsung haha.. memang scary n most horrible moment yang berlaku pada zety... bride n groom ok jer semua dijaga baik.. hehehe.... bridesmaid yang tercute ini ewah vahvahvah... telah di ganggu oleh seorang pokcik Oh My GOD.!!!(melopong mulut hehehe)..tapi zety malas lah nak cerita hal tu..(Ala asal tak cite hahaha) dah ler jadi bahan gelak orang.. sakit pulak ati kite...(tangan kat bahu.. mata melilau hahaha..) 

Untuk cerita semasa diBeijing zety akan story later ye.. tak sempat nak cerita sekarang huhuhu.. sebab nak buat preparation untuk ke sandakan esok bubui u guys.. hehehe...!!!!


P/s :- sekarang tengah gila wechat hehe so this is my id zetynara vahvahvah..!!!!! mane tahu dapat calon ker masa menge-chat hahaha gatal ye.. so untuk yang calon tu hahahahahaha...(sempat jer kan.. ada mak kisah..!!!!) pandai mengaji tak hahahaha...!!!(nak ustaz.. awak tu ustazah ke..)



6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

welcome back dear...

monalisa chantek said...

hahahahha...gilo

monalisa chantek said...

hahahahhahaha...gilo

zety nara said...

Thanks Farah Waheda Wahid huhuhu

zety nara said...

Monalisa Chantek.. hehe promote diri.. mau join ke hahaha

ct cucubi said...

seronoknya dpt pg sandakan.
mr rite akan muncul pd ms yg paling tepat. :) ....