zetynara

~~~~~~~love is in the air~~~~~~

Followers, Thanks.... guys....

Nuffnang

Sunday, January 22, 2017

Satay Tapau..

Assalammualaikum..

Teringin nak merasa Satay Muar.!!!!!

Boleh kunjungi gerai Satay Tapau (click Satay tapau untuk lawati Facebook kami) yang terletak bersebelahan Surau Nurul Muttaqin Taman Melati..


Proses perapan & cucuk satay



Resepi Asli Muar kami bawakan ke KL..  Rasa satay ayam & satay daging yang enak & lembut, sesungguhnya tidak akan mengecewakan sesiapa sahaja yang memakannya..

Kuah kacang yang dibuat khas bagi mereka yang meminati Satay Muar ini..

Harga Satay amat tidak mengecewakan dengan saiz yang besar, InshaAllah mengenyangkan.. Dengan potongan timun & bawang, sememangnya sedap bila dicicah dengan kuah kacang yang pekat & manis..

Satay Ayam Rm 0.80
Satay Daging Rm 0.80
Nasi impit Rm 0.50

Untuk Tempahan boleh hubungi/whatsapp kami 019 668 8269/ 019 428 2733..

P/s: "9/10 Daripada rezeki itu datangnya dari perniagaan."

Friday, September 30, 2016

Assalammualaikum wbt..

Morning peeps!!
Kami menyediakan  Dinner Set bertaraf restoran chilis dan tgi friday's dengan harga ekonomoney..!!

Menu yang berbeza-beza setiap hari.!!! Dijamin sedap dan berbaloi..!!! Menu dan hari seperti tersedia dibawah.. :

Open order untuk

Menu ISNIN 3/10/16. (Last ORDER hari sabtu malam...) Jangan tunggu lagi!! Cepat-cepat!!!!

Set A : Grill dory with tangy potato salad. RM 6.90/set.


Set B : Tangy and spicy Buffalo wings served with minted sour cream dressing and celery sticks. RM 8.90/set.
 



Menu SELASA 4/10/16. (Last ORDER hari Isnin pagi..) Jangan tunggu lagi!! Cepat-cepat!!!!

Set A : Spaghetti Bolognaise Bolognia Style RM 7.90/set.
           Spaghetti bolognaise yang dimasak sempurna "al dente" bersama sos tomato basil yang asli dan
           daging cincang berjus pasti membangkitkan selera anda..



Set B : Carbonara Fettuccine sicilian. RM 8.90/set.
           Carbonara Fettuccine sicilian yang penuh lemak berkrim dengan rase cheesy dan bebola daging
           yang lazat. Cubalah, pasti akan memenuhi selera anda...









Delivery bermula jam 8 malam ye...

Free delivery untuk Taman Batu Muda dan Sekitar.

Delivery coverage Melati, Wangsa Maju, UIA, Selayang, Gombak, Setapak dan sekitar..

Caj penghantaran bermula serendah RM 3..!!!

Untuk Tempahan sebelum sell out, Sila whatsapp ke 019-428 2733 (bob) / 0196688269 (zety)


P/s : Meniaga perlu jujur.. InshaAllah berkat dunia akhirat...

          

Saturday, January 16, 2016

Peluang pekerjaan Part time Pelukis

::Assalammualaikum Wrh...

Kami sedang mencari Part Time pelukis/designer Karikatur untuk job sepanjang tahun 2016. Jika sesiapa berminat sila Whatsapp 011-2417 2294/019-6688 269 dan hantarkan contoh design dan bayaran yg dikenakan untuk setiap design anda. T.Kasih ::

Friday, June 19, 2015

D'Carbo Northern

Assalammualaikum wrh..

D'Carbo Produk yang kualiti tinggi dan sesuai untuk semua jenis kenderaan..
Anda berminat?...Promosi RM55.00 Jangan tunggu lagi.. Call/sms dan whatsapp ke 011-2417 2294..,
cepat selagi tawaran masih ada!!!!!!!
FB D'Carbo Northern UNTUK MAKLUMAT LEBIHLANJUT








Wednesday, June 17, 2015

MY E-DAY..

Assalammualaikum wrh.

6hb June 2015 majlis pertunangan zety dan juga buat kenduri tahlil, ianya berlangsung tidaklah semeriah mana, yang datang hanya keluarga rapat dan jiran-jiran sahaja.. Majlis sangat-sangat simple tiada pelamin mahupun mak andam, semuanya sendiri dari makeup ke baju, sendiri yang create huhuhu. Terima kasih diucapkan pada adik beradik, abg ipar dan mak abah dengan pertolongan dari mereka banyak membantu melancarkan majlis yang serba kekurangan ini.

Selepas perbincangan kedua belah pihak lelaki dan perempuan

adik zety chuols kalau berkenan habaq mai na.. hehe!!!!
Baju dress tu sebenarnya jubah biasa.. oleh kerana nak save budget so tambah bunga dan pearl pada tangan baju.. selendang tu pun DIY beli kain meter, jahit tepi pastu tambah pearl pink kat hujung.. bunga bahu belah kanan tu makan masa sebulan nak buat hehehe.. alhamdulillah siap juga 3 weeks before event hehehe..!!

mak, along (tuan rumah) hehehe adn si kecik chomel tu mahirah saffiya niece nazir.. gerammm tengok pipi dia..
 Orang kuat hehe!!!
10 hari berlalu... sudah 10 hari zety menjadi tunangan orang.Terima kasih En.Tunang dan family kerana menerima zety seadanya. Tiada apa lagi yang dapat zety gambarkan, bersyukur sangat-sangat, Alhamdulillah. Semoga kuat jodoh kami. Tiada apa yang zety harapkan cuma berharap agar Allah makbulkan permintaan kami, ikat kami dengan satu ikatan yang sah dan memberkati perhubungan kami dan kekalkan kami sehingga ke jannah syurga Allah Insha Allah Amin.

 sekelip mata menjadi tunangan kepada En. Muhammad Nadhzir Nazrin, Terima Kasih makcik hehehe!!
 him to me
 me to him hehehe!!! (bunga dulang sedia ada, akak punya.. budget tight huhu)
Bunga sireh junjung gubahan dari kakak kesayangan.

Semua DIY kecuali katering.. yang zety dok promote D'Carbo Northern tu dok tolong En.Tunang la.. semoga murah rezeki dan diberkati Perniagaannya. Jika ada yang berminat boleh la layari FB D'carbo Northern tengah ada promosi Ramadhan. So tengah murah la.. mai le rapat.. hehehe!!!

P/s: D'Carbo Northern Insha Allah kami berniaga jujur, jika ada sebarang pertanyaan boleh la whatssapp @ call di no tertera 011-2417 2294. Terima kasih kerana sudi membaca blog zety yang tidak seberapa ini...