zetynara

~~~~~~~love is in the air~~~~~~

Followers, Thanks.... guys....

Nuffnang

Saturday, January 16, 2016

Peluang pekerjaan Part time Pelukis

::Assalammualaikum Wrh...

Kami sedang mencari Part Time pelukis/designer Karikatur untuk job sepanjang tahun 2016. Jika sesiapa berminat sila Whatsapp 011-2417 2294/019-6688 269 dan hantarkan contoh design dan bayaran yg dikenakan untuk setiap design anda. T.Kasih ::

Friday, June 19, 2015

D'Carbo Northern

Assalammualaikum wrh..

D'Carbo Produk yang kualiti tinggi dan sesuai untuk semua jenis kenderaan..
Anda berminat?...Promosi RM55.00 Jangan tunggu lagi.. Call/sms dan whatsapp ke 011-2417 2294..,
cepat selagi tawaran masih ada!!!!!!!
FB D'Carbo Northern UNTUK MAKLUMAT LEBIHLANJUT








Wednesday, June 17, 2015

MY E-DAY..

Assalammualaikum wrh.

6hb June 2015 majlis pertunangan zety dan juga buat kenduri tahlil, ianya berlangsung tidaklah semeriah mana, yang datang hanya keluarga rapat dan jiran-jiran sahaja.. Majlis sangat-sangat simple tiada pelamin mahupun mak andam, semuanya sendiri dari makeup ke baju, sendiri yang create huhuhu. Terima kasih diucapkan pada adik beradik, abg ipar dan mak abah dengan pertolongan dari mereka banyak membantu melancarkan majlis yang serba kekurangan ini.

Selepas perbincangan kedua belah pihak lelaki dan perempuan

adik zety chuols kalau berkenan habaq mai na.. hehe!!!!
Baju dress tu sebenarnya jubah biasa.. oleh kerana nak save budget so tambah bunga dan pearl pada tangan baju.. selendang tu pun DIY beli kain meter, jahit tepi pastu tambah pearl pink kat hujung.. bunga bahu belah kanan tu makan masa sebulan nak buat hehehe.. alhamdulillah siap juga 3 weeks before event hehehe..!!

mak, along (tuan rumah) hehehe adn si kecik chomel tu mahirah saffiya niece nazir.. gerammm tengok pipi dia..
 Orang kuat hehe!!!
10 hari berlalu... sudah 10 hari zety menjadi tunangan orang.Terima kasih En.Tunang dan family kerana menerima zety seadanya. Tiada apa lagi yang dapat zety gambarkan, bersyukur sangat-sangat, Alhamdulillah. Semoga kuat jodoh kami. Tiada apa yang zety harapkan cuma berharap agar Allah makbulkan permintaan kami, ikat kami dengan satu ikatan yang sah dan memberkati perhubungan kami dan kekalkan kami sehingga ke jannah syurga Allah Insha Allah Amin.

 sekelip mata menjadi tunangan kepada En. Muhammad Nadhzir Nazrin, Terima Kasih makcik hehehe!!
 him to me
 me to him hehehe!!! (bunga dulang sedia ada, akak punya.. budget tight huhu)
Bunga sireh junjung gubahan dari kakak kesayangan.

Semua DIY kecuali katering.. yang zety dok promote D'Carbo Northern tu dok tolong En.Tunang la.. semoga murah rezeki dan diberkati Perniagaannya. Jika ada yang berminat boleh la layari FB D'carbo Northern tengah ada promosi Ramadhan. So tengah murah la.. mai le rapat.. hehehe!!!

P/s: D'Carbo Northern Insha Allah kami berniaga jujur, jika ada sebarang pertanyaan boleh la whatssapp @ call di no tertera 011-2417 2294. Terima kasih kerana sudi membaca blog zety yang tidak seberapa ini... 





Monday, May 25, 2015

D'carbo Minyak Pelincir Enjin Bermutu tinggi

Assalammualaikum 

Saya ada berita baik untuk dikongsi, bermula 1 Jun ini, D'Carbo akan mengeluarkan produk terbarunya ZS-1. Ianya Minyak Pelincir Enjin yang bermutu tinggi dan setaraf dengan jenama-jenama terkemuka di pasaran sekarang. Dengan teknologi " Friction Reducer", ZS-1 dijamin akan mengekalkan ketahanan enjin, penjimatan minyak,memberi daya tahan serta memelihara enjin anda...Sebarang tempahan boleh menghubungi kami selaku stokis utara tanah air. D'Carbo..Jenama Malaysia untuk Dunia!!

Boleh click lin dibawah ini. Video tentang D'CARBO NORTHERN rajin-rajinkan jari ye hehee.. 

VIDEO D'CARBO


D'Carbo Northern's photo.


P/s: MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA hahaa..

Monday, May 11, 2015

Promosi D'Carbo Northern.

Assalammualaikum wrh..

Semperna menyambut ulangtahun ke-10 D'Carbo, Pihak D'Carbo Northern akan membuat promosi untuk tempoh yg terhad. Mulai hari ini sehingga Jun, Dapatkan D'Carbo dengan hanya RM 90/btl dan RM 150/ untuk 2 botol sekaligus.Promosi terhad dah sah hanya pembelian melalui pihak kami diberi jaminan kualiti. C.O.D. area Alor Setar, Jitra dan kawan sekitar. Bagi Pembelian Melebihi 4 botol, tiada cas pos akan dikenakan. Cukai GST TIDAK akan dikenakan. Dapatkan sekarang sementara stok masih ada.. untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi 011-2417 2294 call/sms/whatsapp untuk maklumat lanjut.





 Tugas utama Produk D'Carbo :
1) Mengeluarkan karbon didalam combustion chamber (spark plug, pistons, valves)
2) Mengesan kebocoran sistem ekzos kenderaan

Senang untuk digunakan, cepat dan terbukti
Kesan dapat dirasai dalam masa 15 minit sahaja selepas menggunakan produk ini.
Tidak perlu lagi TOP OVERHAUL yang memakan kos ribuan ringgit

Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi 011-2417 2294 call/sms/whatsapp untuk maklumat lanjut.


P/S : PLEASE CLICK THIS LINK D'CARBO NORTHERN UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT.. THANKS.