zetynara

~~~~~~~love is in the air~~~~~~

Followers, Thanks.... guys....

Nuffnang

Monday, July 8, 2013

I'm S.I.N.G.L.E..

Assalammualaikum...

Ahaks.. lama rasanya zety tak update post.. This year banyak benda yang tidak disangka-sangka berlaku.. Nenekku yang disayangi dan atok saudara meninggal (seriously sedih), pakcik saudara sakit teruk (waa.... x tahan), nenek kesayangan jatuh tangga, my beloved abah asyik sakit-sakit (doakan abah and mak zety sihat yer guys.)...zety pulak ditinggal (ayo lagi sedih..so i kosong.. kosong... kosong hehe!!!) this is my sad..sad n horrible year.. hehehe..!!! but anyway zety dan family tetap tabah menghadapi dugaan dari Allah s.w.t... Allah nak duga kita, untuk melihat samada kita kuat @ tidak dengan dugaan yang menimpa..

Kita tinggalkan berita yang sedih itu,, hehehe!!! beralih ke Berita gembira pulak.hakhakhak.. cousin kahwin... cousin kahwin... dan cousin kahwin.. (adik sepupu yer.. adoihai stress maknyah...hehehe) Congratulation kat depa lah kan.. hehe


hmmmm... I'm S.I.N.G.L.E... wakakaka!!

Mulalah auntie dok bertanye.. "ehemmm.... awak bila pulak.!! calon takkan tak ada. "... ( ini jenis berlapit ok..hehe..).. ayo bernanah telinga dengar.. ini baru auntie.. dari member-member lagi baik.. "oi bila nak datang berdua..??. " eh hello aku datang berdua apa, buta ke tak nampak adik aku yang tersayang dok sebelah nie... hakhakhak..!! ini direct sound kat muka.. yang kat FB lagi hebat hahaha...!!! beso kecik beso kecik jer zety tengok.. hehehe!!!!ini nasib baik boleh bersabo lagi.. kalau tak sabo habis telinga makcik tu zety gigit hehehe..!!!
hehe siap bukti lagi senah... hehe!!
ini contoh-contoh orang yg tak de keje.. (upload screenshot hahaha!!!mak tak kisah nok)

Dulu orang nak zety tak nak.. sekarang ini meroyan nak cari hahaha!! padan ke muka zety.. hehehe!!! Tapi apa-apa pun Allah itu Maha Esa, Dia mengetahui semua yang tersirat dan tersurat,zety sebagai umatNya hanya perlu bersabar.. Insha Allah jodoh itu ada, dan ia tidak kemana.. (fuyoooo ayat ko jemah hahaha!!!!)

creadit to google..

Itu sahajalah post kita untuk kali ini.. Ini ada sedikit pantun..

Mak jemah mandi pakai sarung.. 
kak siti jalan terpijak tahi..
apa yang korang nak murung-murung..
.............................
( yang penghujung ni korang sambung sendiri lah.. aku dah blur hahaha.. lalalala!!!)


P/S:
Kepada lelaki yang bujang diluar sana ini untuk kamu.. (hahaha!!!! gatal lagi miang)
Sudah sampe disini saje.. aku dah malu.. hahahaha!!!







3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

x apa, lambat atau cepat setiap insan dijadikan berpasang2an... no worries occay, jodoh tu pasti ada, Allah akan temukan kita dengan orang yang bersesuaian bila tiba masanya...

monalisa cantik ke said...

hebat mak jemah.. bengong

zety nara said...

ahaks.. yer @Farah Waheda Wahid.. sy ok.. org lain yg tolong risaukan utk sy..

Monalisa cantik.. bengong sape ko ker.. hehehe