zetynara

~~~~~~~love is in the air~~~~~~

Followers, Thanks.... guys....

Nuffnang

Wednesday, February 27, 2013

Cerita Astro

Assalammulaikum..
cerita astro... pehai la depa ni dok call-call cakap astro i menang cabutan bertuah (Wak seman dia)  tulung-tulung sangat-sangat.. jangan sesekali call masa orang tengah keje..!! menyusahkan orang.. call berkali-kali..bank pun sama. kalau orang dah tak berminat jangan paksa-paksa... i tak suka... 

Astro guy : Assalammulaikum Puan Jariah (awal-awal dh buat zety binggit, dia boleh panggil i Puan..hadoi la)  
                 boleh saya bercakap sebentar..

Si Chantek : Puan Jariah tu my mum.. i zety nak apa yer...(ingatkan pasal bill ker..)

Astro guy : macam ini Puan acc puan telah memenangi cabutan bertuah... so kami nak bagi satu decoder free 
                 untuk puan, free installation fees dan...( x sempat dia habis cakap, i dah potong..)

Si Chantek : Sorry tak berminat!!!!

Astro guy : Boleh saya tahu kenapa puan..???

Si Chantek : sebabnya rumah saya ada 1 tv jer.. (hahahaha!!!!! ayat spontan..)

terkejut budak astro tu... dia siap nak tergelak.. hahahahahah....!!!!!! kejadian ini berlaku semalam pukul 10.30am..

P/S : Celcom sila perbaikan line anda..berapa banyak kali i nak buat report.. siot la.(geram sangat-sangat ini)
Pure Marine callagen masih ada lagi murag-murah.. kalau berminat habaq mai na....PMC 0196688269 zety (promote lg hehehe..)

2 comments:

ejulz said...

pelik2 je offer zaman skang ni.. haha

zety nara said...

sangat pelik..