zetynara

~~~~~~~love is in the air~~~~~~

Followers, Thanks.... guys....

Nuffnang

Friday, December 7, 2012

Promo Pure marine collagen...!!!!



Assalammaulaikum....

Pure marine collagen... mmg famous and skung ni i tgh buat promo besar-besaran di FB.
Ianya bermula ngn my sis yg teringin sgt nk makan PMCollagen..hehehe!!! nak cantik katenyer..  pastu i study tentang collagen ni di google semalam sebulan hahaha!!!(sebb takut nak main hentam jer..), and i sgt terkejut sbb banyak khasiat kat yang terdapat pada collagen. Yang pentingnya ia boleh menghalang dari ECZEMA and PSORIASIS dari bergerak active... hahahaha!! n alhamdulillah my leg  dh nak baik.. 


pernah disiarkan di NONA TV3

Purple gred AAA

selepas direndam semalaman

White gred AA




Testimoni pada diri sendiri n my mum;
Testimoni my sis;


Alhamdulillah sudah sebulan i amalkan makan PMC (rumpai laut) my allergy (eczema n psoriasis) mula menunjukkan kesan... hehehe...!!  jgn kata allergy my skin pun makin elok, lembut, jerawat halus ditepi hidung makin kurang, kulit  kering lagi.. ini adalah pengalaman i sendiri...  my mum just gune as a mask.. pagi2 dia bgn n guna as masker, n alhamdulillah nmpk perubahan sikit.. muka my mum dh  kurang jeragat.. (muda jelita gitu uouls  hehe!!)

For my sister pulak jerawat mati di hidung and kedut di keningdh makin kurang alhamdulillah hehehe!! dia pun dok ckp muka makin lembut n licin. 

Testimoni my y. sis;
 my y.sister dia pun dok ckp muka makin lembut n licin. 

(Picture akan di upload kendian)



Info diambil dari my FB 

"PMC adalah rumpai laut asli,yang mempunyai IODINE yg tinggi,berfungsi utk menghalang tubuh manusia menyerap logam berat yg berbahaya seperti plumbum,yg blh mengakibatkn kanser darah & kanser tulang. Ia turut memiliki bnyk vitamin &mineral penti utk tubuh spt KALSIUM,MAGNESIUM,POTASIUM,VITAMIN B6,B12,C,A,OMEGA 3 &Antioksidan. Kandungan serat yg tinggi ia memudahkan penghadaman dan dpt membantu pengguna mengatasi masalah sembelit/buasir. Sgt disarankan untuk mereka yg mempunyai masalah kulit, luka kemalangan/pembedahan,warga emas,sakit terlantar/uzur ia boleh memulihkan tenaga InsyaAllah... ;)"

2 comments:

Aishah Jahirah said...

collagen mmg elok utk kesihtn n kcantkn...

zety nara said...

Haah.. collagen mmg baik untuk badan kita.. kalau berminat call yer.. hehehe