zetynara

~~~~~~~love is in the air~~~~~~

Followers, Thanks.... guys....

Nuffnang

Sunday, July 31, 2011

Lingerie Pembentuk Tubuh
 CORPSDEREVE DX Lingerie Long Set (Body Shaper N Waist Nipper)

 

Kelihatan Hebat dari Setiap Sudut
Mengapa sesetengah pakaian kelihatan hebat pada orang lain tetapi bukan pada diri kita? Anda boleh menyalahkan baka, makan tengah malam yang tetap malah penuaan, tetapi adakah terdapat penyelesaian sebenar?
Dengan rekaan ergonomik Corpsdereve DX, anda bukan sahaja dapat menyaksikan suatu transformasi segera, malah dengan penggunaan tetap, lemak badan anda boleh dialihkan dan ditempatkan semula pada lengkungan menawan.
Corpsdereve menggunakan teknologi Imbasan Garisan Badan dan peralatan pengukuran tekanan untuk mendapatkan sudut 3-D badan manusia. Ia kemudian menentukan daya hubungan ideal bahagian badan untuk kesan pembentukan optimal dan keselesaan. Perisian rekaan berkomputer yang berkuasa serta proses Pengilangan Berasaskan Komputer kemudiannya mencipta satu model ergonomik yang sahih dengan data berkomputer untuk pemotongan-persis fabrik yang berkelajuan tinggi. Tambahan, setiap set Corpsdereve memerlukan 156 proses jahitan yang berlainan di bawah kepakaran 81 orang jurujahit yang berpengalaman.
Berasa hebat secara dalaman dan luaran dengan rekaan les dinamik Corpsdereve DX yang menggunakan teknologi jahitan canggih dari Eropah. Net kuasa yang mengandungi kapas lembut direka untuk pelbagai bahagian menawarkan keselesaan muktamad, keanjalan dan ketahanan. Alami kuasa transformasi dengan Corpsdereve DX dan memiliki potongan badan sempurna hari ini!

 Jom tengok....!!

BAHAGIAN-BAHAGIAN DX

CORPSDEREVE DX Brassiere

 

Dengan net kuasa berganda, Corpsdereve DX Brassiere mengumpul dan menolak lemak dari sisi, lengan atas, bahagian belakang dan ketiak untuk masuk ke dalam cawan bra secara berkesan. Tambahan, 2 tulang teflon dan lilitan ketiak yang luas membekalkan perlindungan berganda untuk mencegah migrasi lemak dari cawan bra. Untuk melengkapkan kesan membentuk, cawan penuh 3-kepingan memegang payudara secara kuat demi menghasilkan payudara yang lebih montok, tegang dan penuh berisi.

CORPSDEREVE Waist Nipper

Digunakan untuk menlangsingkan garis pinggang dan bahagian pinggang bagi mencantikkan lagi potongan dari bahagian buah dada ke pinggul. Ia menegangkan bonjol-bonjol bahagian tengah tubuh dan menolak lemak di bahagian perut untuk mencipta potongan yang cantik dengan mengawal bahagian perut dan merampingkan pinggang.

CORPSDEREVE Long Girdle

Long Girdle mengawal dan menyokong pinggul dan perut supaya kelihatan panjang tirus, serta membentuk peha, pinggul dan bahagian perut supaya kelihatan lebih tirus dan ramping.

No comments: