zetynara

~~~~~~~love is in the air~~~~~~

Followers, Thanks.... guys....

Nuffnang

Wednesday, June 11, 2014

Tupperware lover... promosi hebat..

Assalammualaikum..

Sudah lame rasenye zety x update blog... rindu~~~~~~~~  Hurmm guys tak lama lagi dah nak puasa, rasa-rasanya ada tak lagi sesapa yang masih belum ganti puasa.. zety alhamdulillah dah settle awal-awal lagi hehehe... mane yang masih belum ganti masih sempat lagi.. so jangan lengah-lengahkan ganti puasa tu ye..
Hari ini ada sikit pengumuman my sis de buat promotion kepada semua peminat Tupperware... crazy sale harga tidak termasuk dengan penghantaran..
Tupperware Raya Cake Set (boleh refer pada image yang disertakan)

Harga biasa   : RM 69.50
Harga promo : RM 45.00 (Gile kentang.. murah beb)

Tupperware ini sekali dengan 2 biji kek :
1 biji Red Velvet dan 1 biji Mocha
. (yummy.. sedap tak tipu..sampai bawa dalam mimpi lagi uouls hahaha)

Promotion sah sehingga 23rd Jun 2014 (kalu lepas tarikh tu harga die dah naik jd RM55 tau).. cepat...cepat... cepat selagi stok masih ada.. jangan lepaskan peluang anda.. hubungi zety 0196688269 serious buyer only.

P/S : Puasa tak lama lagi cik non.. itu je hehehe.. nebes rase hehehe...!!!!! jom persiapkan diri untuk menghadapi bulan puasa yang penuh mencabar.. aduh amoi nanti itu bulan jangan minum depan saya ye.. karang ada yang tergugat iman hehehe.. tengok-tengok habis air kat pantry iouls togok.. hehehehe.... peace yo..





3 comments:

Anonymous said...

Sedap ek Ngah? ni kene ambik 1 ni.. hehe... kawan aku pun kate sedap kek nye.. :)

Anonymous said...

You are so awesome! I don't suppose I've truly read through a single thing like that before.

So good to discover somebody with original thoughts on this subject.
Really.. thanks for starting this up. This site is one thing that's needed on the web, someone with a little originality!


Feel free to visit my web-site ... Dean Graziosi - iTunes

Anonymous said...

If some one desires expert view regarding running a blog afterward i
propose him/her to go to see this blog, Keep up the pleasant
job.

Here is my site: BernardPWeiderhold