zetynara

~~~~~~~love is in the air~~~~~~

Followers, Thanks.... guys....

Nuffnang

Thursday, December 20, 2012

Simple makeup

Assalammualaikum...
Lama rasenye zety x buat entry makeup.. baru2 ni ade weeding xcolleagues  kat bangi..so 1 of my friend minta tlg makeupkn..nak dimulakn cerita i janji kul12 to ade something berlaku dirumah so i lmbt stgh jam.. sampai je rumah member i ni dia dh lame siap.. i ingt nk terus pg ker bangi.. tetibe member yg sorg lg x siap2.. nk jd cite i teringat nk makeup kn member ni.. i langsung x bawa tool,so ngn x semenggahnye i gune brg2 member i.. yg menjadi masalahnye dia brush x de langsung sbb br lepas kete dia org pecah ambik semua brg termasuk mee hoon sup.. hihihi
So dgn confidentnye i just use my magical hand tenyeh2 jer kat muke dia..(tenyeh gitu)guna brg2 elianto yg br dia beli x beberape hari sblm ni dekat warehouse..(oopsss terlepas plk..)dia just ade bb cream elianto,eye liner n eyebrow from avon(which is i pun pakai), 3 color eyeshadow which is purple,yellow and blue.(i think i pun dh lupe),1creamy blusher from elianto, lipstik and compact powder(dt mane,i dh lupe). Tenyeh punye tenyeh habis 10 jari i dr jari telunjuk smpi ke anak jari(i lupe name dia ape hahaha...) tempat kami menenyeh tu plk dlm kete i, so org dok lalu lalang tengok weouls buat ape hihihi..kening langsung tidak dicukur ye and hasilnya.. (rasenye pic nie nnty senget benget.. lantak hang la jemah,esok2 i betulkan yer hihihi)



BEFORE
AFTER
ME N FARHA...

P/s:abaikan minah yg bertudung brown tu yer.. muke gelap akibat bermain di site hakhakhak..!!!(gelakkn iblis) lupa plk klu ber minat dengan PURE MARINE COLLAGEN habaq mai na... hihihi...

2 comments:

Ibnu Kassim said...

baa~ CAK!!

x minat PURE MARINE COLLAGEN.. tp minat Farha.. hehehe

Anonymous said...

xske xske..nape kene letak gamba ni..kite kan ade byk gamba yglbih proper..huk3