zetynara

~~~~~~~love is in the air~~~~~~

Followers, Thanks.... guys....

Nuffnang

Friday, January 20, 2012

Hebat RM20SEGERA....

Bismillah hirrahman nirrahim


Assalammualaikum..
Hai guys.. baru2 nie tgh i dok melepak2 berbitchy2 dgn member i, die dok menceritakan tentang RM20Segera. nie.. and setelah 2 minggu die join alhamdulillah berkat usaha dia, die berupaya mendapat income sebanyak Rm 500.00 dlm mase 2 minggu, dgn hanye promote web site die jer... ianya lebih kurang churp2 ler...  

Antara ayat2 die yg membuatkan i terpikat hahaha!!! ialah  : 

Anda Hanya Perlu Mempromosikan Website Replika Anda dan Terima Komisyen.

CIRI-CRI HEBAT RM20SEGERA.COM

·       Modal Rendah Hanya RM20.00 (murah jer.. semua mampu kan..kan...)

·       100% komisyen dibayar terus keakaun anda (wah hebat tul)

·       Web promosi percuma (haruslah di fb and blog wakakaka..)

·       Tanpa melalui akaun bank admin (ini mmg boleh dipercayai)

·       Komisyen terus ke akaun bank anda (yup.. sebab nnty direct duit masuk ke acc bank kite)

·       Terima SMS duit dah masuk ke akaun (sms akan sentiasa berbunyi jika duit masuk.. masyukkan.. )

·       100% Gerenti Untung  !!! (Insya Allah)

·       Mampu  menjana RM500-RM1,500 dalam masa sehari(Insya Allah)


hahaha.... mcm iklan pulak.... tp klu u nak join u boleh ler klik kat cini.....



Nak JOIN Klik disini :

http://www.rm20segera.com/?r=zetynara

make sure Nama penaja : zetynara yer... msg/bb me.. nnty i active ure account immediately

NIKMATI LIMPAHAN(ayam yag empuk.. mcm iklan KFC lak... Hahahha) RM20 BERTERUSAN KE AKAUN ANDA SEKARANG!! (ko mampu hahaha...!!)


ianya BUKAN SKIM CEPAT KAYA, tp ia adalah 1 alternatif untuk u guys mencari pendapatan tambahan, lebih kurang mcm nuffnang, charp2, heartbeat dll.  (pergh dh mcm promoter dh hahaha!!!!)

HANYA DENGAN MEMPROMOSIKAN LINK DIRI ANDA SENDIRI dimana2 laman sosial yang u guys join such as facebook, my space, twitter, tagged dll. (just copy paste ure link tuh jerk...)

So i pun join.. Rm 20.00 jer (hehehe..) bukan nyer Rm 20,000.00 kan (mampui mak x nak..) lagi pun i x payah dok promote2 barang... just letak di blog jer.. why not kan... hehehe...!!!! 

P/s : Tak payah ler u guys nak masuk Skim cepat kaya... MLM ker.... belum tentu u dpt income nyer.. klu dgn RM20Segera Insya Allah dpt untungnyer direct to ure account... Thanks guys.... 

ops... over x pic nie.. hehehe!!!






3 comments:

Monalisa Chantek said...

berkesan x?

fairy.,. fairy said...

berkesan... sebb duit direct masuk acc bank... cnth, ler u nak.. u buka acc using my link... komisen tu akan direct masuk my bank acc... and lepas tu i activekan link u.. u copy paste the link to ure fb/blog... explain them how to do.. pastu dieorg buka acc under name u, u dpt duit tu direct 2 ure bank acct.. x payah susah2 jual barang ker... mcm naffnang and churp2.. tp nie die masuk terus x payah tguu duit banyak baru bole keluarkan... hehehehe jelas x..

khuzai said...

Leh bg no fon x?