zetynara

~~~~~~~love is in the air~~~~~~

Followers, Thanks.... guys....

Nuffnang

Thursday, October 27, 2011

adoiyai....Hugh Jackman....

Assalamualaikum...

Hari ni i nak kongsi kan cerita tentang HUGH JACKMAN (ayo hanchem....Bergaya.... trampil lah...heehe) nie i copy dari abg Nara... hehehe....(abg nara maap yer... i suke sgt ngn hugh jackman nie...)

ARTIKEL copy from abg nara...

(HOLLYWOOD)Hugh Jackman: Perubahan Usia Tahun Demi Tahun

Hugh Jackman bolehlah dikatakan hot stuff buat masa ini memandangkan Real Steel (robot boxing) mendapat sambutan baik. Malah nampaknya beliau telah mengumpulkan ramai peminat baru dari kalangan perempuan, termasuk di negara ini. Hugh kini berusia 43 tahun tapi gadis belasan tahun pun boleh termimpi-mimpikan dia, dan ini bukan perkara yang menghairankan. Ini ialah gambar-gambar Hugh sejak tahun 1997 sehingga tahun 2011.


Trivia Hugh Jackman:
• Reka sendiri cincin perkahwinannya dengan Deborra Lee Furness pada 1996.(no komen..)
• Mempunyai dua orang anak angkat (belum ada anak kandung). (dgn i kompom de hahaha..gatai i nok..)
• Tidak tahu siapa Wolverine sebelum membawa watak Wolverine untuk X-Men
• Mengakui dia seorang ‘lean by nature’. Dia boleh makan apa saja dan tidak akan menjadi gemuk. (i pun 
   makan per jer mesty gemuk hahaha...!!!)
• Menjaga pemakanan setiap hari untuk mengekalkan tubuh sasa (Harus lah sasa..)
• Merupakan seorang pelakon pentas Broadway dan mempunyai bakat menyanyi (betul die penah 
  nyanyikan i lagu twinkle twinkle litle star best woooo... versi Kpop...)
• Dikatakan mempunyai hubungan dengan wanita lain tapi ia belum terbukti (jgn heboh2kan sebenonye... die 
  dgn i la...)
• Bersenam selama satu setengah jam setiap hari, 6 hari seminggu (S.E.N.A.M.... ala x payah... penat nnty...)
• Mengatakan Evangeline Lilly (pasangannya dalam Real Steel) ‘a very good kisser’ (adoi nak marah pun
  payah, kompom die x paham ape yg i ckp kan..kan..)

1998
(auw abg jack janji x nk tunjuk dada kan.. ingat x...hahaha)
1999
amboi suke2 hari jer ko rampas abg jack dari aku...bush(bunyi penumbuk hahaha... i x thu bunyi mcm ne, batai jer...)hahaha...!!!


2000
alamak jambang... "adoi ayang dah habaq.. cukur jambang tuh... i dont like la... scary u know... kuku tuh potong nok.. mak takut.."

2001
"Hanchem x yang..." hehehe... "abg yg terbaik hahaha!!!!"

2002
"kak meg nasib baik i minat u... if not u makan kasut saiz 8.. hahaha"

2004
klu u berani senyum senget mcm abg i nie, i terima hahaha!!!!!

2006
" adoi2 abg..!!!! cepat tutup badan tuh adoi2 nervous mak nok... "

2008
"Benci tau abg nie...simpan lagi jambang tuh.. gi ler photoshoot sorg2.."(merajuk hahaha)
2009
Silence plz...

2011
"ayang redha ABANG..."

6 comments:

Monalisa Chantek said...

huahuahua..perasan, abg jack is mine...

fairy...fairy... said...

abg jack tuh i yg punyer..."abg nnty ayang masuk minang erk..." hahaahhaha geli mak nok ...

umi said...

salam kenal. t kasih follow dapuraulad.

amboi zetty ni peminat abg jack ke? uhh..uhuk uhuk (tersedak zetty) hihi.. gurau je !

fairy.... fairy.... said...

salam umi...zety suke sgt ngn abg jack tuh.. x lme lg kite owg akn bertunang hahaha.. doakn kami bahagia ye...(perasan jer hehhee...)poyoz x....

A.L.L.me said...

ish7..dok meroyan sorang2 la plak..hahha

fairy.,. fairy said...

meroyan.. hahha